➖ ✅ Veilig betalen ➖ ✅ Gratis verzending ➖

Faq

Hier vind u de veelgestelde vragen. Mocht u een andere vraag hebben die u hier niet gelijk ziet staan. Neem dan gerust contact op via de contact pagina!

1. Wat heb je allemaal nodig?

De puzzels van Wooden.City zijn zo ontworpen dat je niet meer dan uw handen nodig hebt om ze in elkaar te zetten. Dus geen lijm of spijkers en schroeven.

2. Zijn de puzzels moeilijk?

Bij elke puzzel zit een uitgebreide handleiding die u precies kunt volgen om de puzzels in elkaar te zetten.

3. Hoe werkt de verzending?

De verzendingen worden via onze leverancier verstuurd en zullen meestal niet langer dan twee dagen na bestellen binnen komen.

4. Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als u toch iets anders wilt of het verkeerde heeft besteld kunt u contact opnemen via de contact pagina. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@houten-puzzel.nl

5. Ik heb geen orderbevestiging gekregen.

Als u wel een bestelling heeft geplaats maar nergens een bevestiging hebt ontvangen kunt u contact opnemen via de contact pagina zodat wij dit voor u kunnen na lopen. 

6. Wat zijn de betaal mogelijkheden?

Voor deze website kunt u betalen met iDeal en PayPal.

7. Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Als u uw bestelling wilt retouren en het nog ongebruikt is kunt u contact opnemen via de online chat of de contact pagina. meer informatie kunt op de retourbeleid pagina kijken.

7. Mijn bestelling is nog niet binnengekomen wat moet ik doen?

Als u na 2-3 dagen na bestellen nog steeds niks binnen hebt gekregen kunt u contact opnemen via de online chat of via de contact pagina. 

8. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling verstuurd is zult u een email van de verzendpartij krijgen (deze kan in uw spam terecht komen) met een track&trace code.