➖ ✅ Veilig betalen ➖ ✅ Gratis verzending ➖

verzendbeleid

 

Verzendbeleid van Houten-puzzel

Bij Houten-puzzel  is jouw bestelling al vanaf de volgende dag in huis. Om dit mogelijk te maken gebruiken wij vaak de verzendservice van PostNL. Toch zullen we af en toe een uitzondering maken en de service van DHL, UPS of DPD inschakelen. Als jij uitsluitend door één van deze postbedrijven geholpen wilt worden, neem dan contact met ons op. Onze verzendkosten zullen automatisch worden weergegeven bij het afrekenscherm.

Wat is de verwerkingstijd van mijn bestelling?

Alle bestellingen worden op werkdagen voor 16:30 verwerkt. Zodra wij de bestelling voor je inpakken ontvang je een e-mail van ons met daarin de track & trace gegevens van jouw zending. De zending zal om 16:30 worden afgegeven aan het postorderbedrijf.

Bestellingen worden in het weekend niet ingepakt en zullen maandag pas worden verwerkt.

In zeldzame gevallen, zoals tijdens de drukke periode in december, kan het voorkomen dat een zending enkele dagen vertraging oploopt. Houd alsjeblieft rekening met deze vertraging tijdens de zending.

Als de vertraging oploopt tot meer dan twee werkdagen, neem dan contact met ons op zodat wij direct een onderzoek kunnen starten.